SÆLG TIL OS

Hos House of Meta tilbyder vi både direkte opkøb og/eller kommissionssalg. Vi accepterer KUN 100% autentiske items.

 

Hvordan fungerer det?

 

STEP 1:

Send os detaljerede billeder i dagslys af det eller de item/items du ønsker at sælge. Lav en detaljeret beskrivelse hvor du beskriver hvad der medfølger, årgang, item nummer eller navn og hvis der er brugstegn, hvilke og hvor.

 

STEP 2:

Når vi har modtaget alle oplysninger fra dig, gennemgår vi disse og sender dig et tilbud på enten kommissionssalg eller direkte opkøb. Vi opkøber tasker, små lædervarer og smykker fra Chanel, Hermés, Louis Vuitton, Gucci, Dior og YSL. Bemærk dog at der kan være items indenfor disse brands, som vi kun kan tilbyde kommissionssalg på.

 

STEP 3:

Du kan både vælge at sende os det eller de item/items du ønsker at sælge til eller igennem os. Du kan også selv indlevere dem efter aftale på vores kontor. 

 

STEP 4:

Afhængigt af om der er tale om kommissionssalg eller direkte opkøb sker betaling som overførsel til dig. Ved direkte opkøb sker betalingen med det samme efter vi har modtaget den og tjekket at alt er okay. Ved indlevering på vores kontor og når der er tale om direkte opkøb sker betaling med det samme. Ved kommissionssalg modtager du betalingen indenfor 20 dage efter salg.

 

Ved kommissionssalg får du af salgsprisen udbetalt henholdsvis:

 

For items mellem 0-1.500 DKK: 50%

For items mellem 1.500-2.500 DKK: 60%

For items mellem 2.500-5.000 DKK: 70%

For items mellem 5.000-10.000 DKK: 75%

For items mellem 10.000-15.000 DKK: 80%

For items mellem 15.000-25.000 DKK: 85%

For items mellem 25.000-35.000 DKK: 90%

 

For items med en salgspris derover aftales procentdelen på den enkelte item.

 

Ved kommissionssalg er du bundet i 14 dage. Hvis varen ikke er solgt, kan du herefter, til enhver tid hente dine items retur eller få den sendt retur på egen regning, såfremt der ikke er en igangværende handel i gang. Den eller de indleverede item/items bliver opbevaret i en sikker facilitet, indtil den eller de er solgt eller eventuelt ønskes retur. Alle indleverede items i kommission er indleveret på eget ansvar. Vi passer på dine indleverede items og overvåger altid disse ved eventuel fremvisning. Skulle det alligevel ske at der sker skade eller tyveri på din indleverede item/items, er det din egen indboforsikring der skal dække dette.

 

VI ACCEPTERER KUN 100% AUTENTISKE VARER

Vi sørger for en tryg og sikker oplevelse. Vores rygte er vores største værdi, hvorfor vi kun sælger produkter der er 100% autentiske og som vi kan stå indenfor. Hver genstand bliver uden undtagelser kontrolleret for både kvalitet og ægthed.