Handelsbetingelser hos House of Meta

 

House of Meta

Vallensbækvej 26

2605 Brøndby

CVR nr.: 42669547

Telefon: 22 61 98 14

Email: contact@houseofmeta.com

 

Priser

 

Hos House of Meta er alle priser angivet i danske kroner. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

 

House of Meta modtager op til 19.500 DKK kontakt og betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay.

 

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Alle beløb er angivet i DKK.

 

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. Alle varer sælges efter først-til-mølle-princip.

 

Varer reserveres kun mod indbetaling af depositum, Depositum refunderes ikke og kan ikke overføres til en anden vare ved fortrydelse.

 

 

Levering

 

Hos House of Meta bestræber vi os på at afsende ordrer indgået inden kl. 17 samme dag, ordre afgivet senere sendes næstfølgende hverdag.

 

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Du har mulighed for at vælge mellem at få din pakke sendt til en pakkeshop eller hjem til din adresse. Du vil modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

 

Dine varer sendes med Post Nord.

 

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

 

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

Reklamationsret

 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.

 

Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. House of Meta dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

 

House of Meta

Vallensbækvej 26

2605 Brøndby

 

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Fortrydelsesret

 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet. Meddelelsen skal gives pr. mail på frederikke@houseofmeta.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

 

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til:

 

House of Meta

Vallensbækvej 26

2605 Brøndby

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

 

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

Varer, hvor plomberingen er brudt.

Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.

Varer købt med afhentning. 

Varer beset inden køb. 

Aftaler indgået på offentlig auktion.

Varer købt på afbetaling gennem os. 

Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

 

Returnering

 

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand ved returnering

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

 

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur fratrukket fragt. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Tilbagebetalingen sker, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at varen lever op til reglerne for at gøre brug af fortrydelsesretten. Omkostninger til forsendelse refunderes ikke.

 

Persondatapolitik

 

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for House of Meta. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

 

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

 

Platformen findes her:

 

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: contact@houseofmeta.com